PRODUCTS

PRODUCT TAMPILAN

ABOUT US

  • Jiangxi Gilardino Bahan Bangunan Technology Co., Ltd.

    Jiangxi Gilardino Bahan Bangunan Technology Co., Ltd.

    Kita wis nandur modhal 50 yuta dollar ing pabrik SPC, tanduran Kita jembaré 64,000 meter, lan sing dilengkapi karo 30 garis extrusion, 6 nglereni & mesin slotting, 4 UV garis nutupi. Volume produksi 45.000 meter kothak saben perusahaan day.Our wis ing lapangan jogan PVC kanggo luwih saka 10 taun, karo tim dodolan experienced lan dilatih. We lagi looking for dealers, distributor lan bisnis partners OEM. Welcome hubungi kita kanggo maksud apa pitakonan!
  • TO Nyedhiyani urip spasi BETTER

    TO Nyedhiyani urip spasi BETTER

    100% produk kita liwat pengawasan kualitas sadurunge layang kanggo kita pelanggan.
  • Kemampuan kita

    Kemampuan kita

    · Investasi 50 yuta dollar
    · 64,000 kothak workshop meter
    · 30 garis extrusion
    · 6 nglereni & slotting mesin
    · 4 UV garis nutupi
    · 45,000 kothak meter saka produksi saben dina

SERVICE

Apik tenan

  • Prasetya saben dinten

    Nggawe urip spasi luwih kanggo kita pelanggan.
  • SERVICE ONE-STOP

    anggota tim kita sabar lan ngalami. Nyediakake jogan SPC sampurna kanggo cocog gaya unik. Saka supaya layang, instalasi lan layanan sawise-sales.
  • SUPPORT TECHNICAL

    departemen kita technical bantuan installers kita kabeh ndonya kanggo proyek amba lan acara tartamtu.

NEWS

PAWARTA CENTER

Tampilan Online Chat!