Welcome To GILARDINO

Our Company

Our Mission

GILARDINO’s mission is to be the trustable and reliable supplier as well as build a reputable brand name with global influence in the flooring industry.

Pambuka

     GILARDINO prides itself on unequaled expertise in producing healthy, stylish and eco-friendly resilient flooring products, mainly SPC Rigid Core Vinyl Flooring, Luxury Vinyl Flooring, PVC Commercial Vinyl flooring, SPC Wall Deco Panels and etc. With two flooring mills located in Jiangxi province and Hebei province of China, GILARDINO has large facilities readily available to fulfill clients' orders with speed and dependable availability. 

    Our depth of experience and expertise in the resilient flooring industry allows us to offer the ideal combination of prompt delivery and accurate service. We take pride in using quality materials, state-of-the-art equipment and exacting safety and quality control measures to ensure that each and every customer receives the highest quality product. With numerous and varied styles to choose from, each collection comes with its own factory warranty.

    In year 2019, Jiangxi Gilardino Building Materials Technology Co.incorporated with Shanghai Topjoy Industrial Co., Ltd, marking a new Milestone of the company development towards professionalization and internationalization in world resilient flooring industry.

未标题-1

Kita pabrik lan produksi baris

Packaging lan transportasi

未标题-1

FAQ Of SPC Klik Plank Vinyl Flooring

 

Q1: Apa perusahaan sing dagang siji utawa sawijining pabrik?

A: Factory lan perdagangan (kita duwe situs pabrik kita dhewe.)

 

Q2: Aku bisa njaluk sample materi dibutuhake kanggo nyantosakaké kualitas?
A: Mangga menehi ukuran pas lan kekandelan sampeyan kudu minangka adoh sabisa. Kita bakal milih conto cocok kanggo sampeyan miturut specification Panjenengan.

 

Q3: Carane daya sampel Panjenengan?
A: We nyedhiyani sampel free karo barang kanggo ngumpulake utawa barang panjer dening customer. Lan wektu Express 3-5 dina apa.

 

Q4: Carane bab supaya jumlahe Minimal Panjenengan (MOQ)?
A: produk Reguler: 200 meter per desain.

 

Q5: Apa wektu pangiriman?
A: Biasane 10-30 dina. We duwe 30 garis extrusion, 6 nglereni & slotting mesin, garis nutupi 4 UV lan atusan buruh trampil, kang bisa njamin layang ing wektu.

 

Q6: Bisa bantuan kita kanggo shorten mimpin? Amarga ana ora cukup wektu taksih sami ngirim barang kanggo customer kita ing wektu timbal.
A: Ing cara, ya, kita bisa njaluk kita pabrik reschedule produksi, anggere mimpin kita pelanggan liyane sing ora kena pengaruh.

 

Q7: Apa pembayaran?
A: term pembayaran Kita biasane dening T / T-30% ing advance minangka simpenan, lan imbangan mbayar sadurunge shippment. Kita uga nampa L / C, Paypal, lan Western Union.


Tampilan Online Chat!