China Fashion Gaya SPC kaku inti jogan wholesale PVC jogan Produsen lan Suppliers | Gilardino

Welcome To GILARDINO

Fashion Gaya SPC kaku inti jogan wholesale PVC jogan

Short Description:

Model: JSC 501
kekandelan: 4.0 mm~8.0 mm
Wear Layer: 0.2 mm~0.7 mm
Size: 184*1220 mm or Customized
Installation: Uniclick
Application: Office、Hotel、Hospital、Restaurant、Home etc.

 

 

 

 

 

 

 

22

 

 


Detail produk

33

Product pitepangan

SPC Vinyl Flooring punika sampurna kanggo loro omah spasi lan setelan komersial.

Pambangunan inti kaku menehi stabilitas maksimum lan resistance impact, kurang imperfections sub-lantai lan njamin kinerja tahan.

The phthalate-free, rereged lan dents keuntungan tahan njamin solusi jogan sampurna kanggo kabèh kulawarga.

designs sregep lan tekstur digabungake karo 100% planks anti banyu nyedhiyani dipikir lantai anyar kanggo taun teka.

Fitur lan struktur

结构 11

data Technical jogan SPC

Dimentional stabilitas / EN ISO 23992 liwati
resistance Abrasion / EN 660-2 liwati
HFS swara 67 STC
Mlebukake resistance / DIN 51130 liwati
panas resistance / EN 425 liwati
mbukak statis / EN ISO 24343 liwati
resistance Wheel caster / Pass EN 425 liwati
Impact kelas jampel 73 IIC
resistance kimia / EN ISO 26987 liwati
Kapadhetan kumelun / EN ISO 9293 / EN ISO 11925 liwati

baris produksi lan transportasi

SPC Vinyl Flooring
SPC Vinyl Flooring

  • Previous:
  • Next:

  • Tulis pesen kene lan ngirim kanggo kita
    Tampilan Online Chat!