produk

produk nembongkeun

Ngeunaan AS

  • Jiangxi Gilardino Gedong Bahan Téhnologi Co., Ltd.

    Jiangxi Gilardino Gedong Bahan Téhnologi Co., Ltd.

    Kami geus invested 50 juta-dollar dina pabrik SPC, pabrik kami nyertakeun wewengkon 64.000 méter pasagi, sarta dilengkepan 30 garis Tonjolan, 6 motong & mesin slotting, 4 UV garis palapis. Volume produksi nyaeta 45,000 méter pasagi per parusahaan day.Our geus di sawah flooring PVC pikeun leuwih ti 10 taun, kalayan tim jualan dialam dilatih. Urang ditéang dealers, distributor jeung mitra bisnis OEM. Wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun sagala inquiries!
  • Nyadiakeun spasi hirup hadé

    Nyadiakeun spasi hirup hadé

    100% produk urang anu ngaliwatan pamariksaan kualitas saméméh pangiriman ka konsumén urang.
  • Kamampuhan urang

    Kamampuhan urang

    · Investasi 50 juta-dollar
    · 64.000 pasagi workshop méter
    · 30 garis Tonjolan
    · 6 motong & slotting mesin
    · 4 UV garis palapis
    · 45,000 méter pasagi produksi per poé

palayanan

Saé pisan

  • Komitmen sapopoé urang

    Nyieun spasi hirup hadé pikeun konsumén urang.
  • Service Hiji-STOP

    anggota tim kami téh sabar jeung ngalaman. Nyadiakeun flooring SPC sampurna pikeun nyocogkeun gaya unik anjeun. Ti guna pangiriman, instalasi tur jasa saatos-jualan.
  • BANTOSAN TÉKNIS

    departemen teknis urang assists installers kami sakuliah dunya keur gawean badag sarta acara husus.

wartos

warta Center

WhatsApp Online Chat!