Ngabagéakeun Pikeun GILARDINO

Our Company

Our Mission

GILARDINO’s mission is to be the trustable and reliable supplier as well as build a reputable brand name with global influence in the flooring industry.

perkenalan

     GILARDINO prides itself on unequaled expertise in producing healthy, stylish and eco-friendly resilient flooring products, mainly SPC Rigid Core Vinyl Flooring, Luxury Vinyl Flooring, PVC Commercial Vinyl flooring, SPC Wall Deco Panels and etc. With two flooring mills located in Jiangxi province and Hebei province of China, GILARDINO has large facilities readily available to fulfill clients' orders with speed and dependable availability. 

    Our depth of experience and expertise in the resilient flooring industry allows us to offer the ideal combination of prompt delivery and accurate service. We take pride in using quality materials, state-of-the-art equipment and exacting safety and quality control measures to ensure that each and every customer receives the highest quality product. With numerous and varied styles to choose from, each collection comes with its own factory warranty.

    In year 2019, Jiangxi Gilardino Building Materials Technology Co.incorporated with Shanghai Topjoy Industrial Co., Ltd, marking a new Milestone of the company development towards professionalization and internationalization in world resilient flooring industry.

未标题-1

Urang pabrik jeung produksi garis

Bungkusan na angkot

未标题-1

FAQ Of SPC Klik Plank vinyl Flooring

 

Q1: Dupi perusahaan anu dagang salah sahiji atawa pabrik?

A: Pabrik jeung dagang (urang gaduh loka pabrik urang sorangan.)

 

Q2: Kumaha carana abdi tiasa sampel bahan diperlukeun pikeun confirming kualitas nu?
A: Mangga masihan ukuran pasti sarta ketebalan nu peryogi sajauh mungkin. Urang bakal milih sampel luyu pikeun anjeun nurutkeun spésifikasi Anjeun.

 

Q3: Kumaha muatan sampel anjeun?
A: Urang nyadiakeun sampel bebas jeung angkutan barang pikeun ngumpulkeun atawa angkutan barang prepaid ku nasabah. Sarta waktu Express nyaéta 3-5 poé berpungsi.

 

Q4: Kumaha ngeunaan urutan kuantitas Copélna anjeun (MOQ)?
A: produk Biasa: 200 méter pasagi per desain.

 

Q5: Naon jaman pangiriman?
A: Biasana 10-30 poé. Simkuring sorangan 30 garis Tonjolan, 6 motong & slotting mesin, garis palapis 4 UV jeung ratusan buruh terampil, anu bisa ngajamin pangiriman on waktos.

 

Q6: Dupi anjeun ngabantu urang shorten waktu mingpin? Kusabab aya teu cukup waktu ditinggalkeun pikeun kami pikeun nganteurkeun barang ka customer kami dina waktos kalungguhan.
A: Di jalan, enya, bisa meunang pabrik urang ngajadwalkeun deui produksina, salami waktos kalungguhan konsumén urang lianna teu kapangaruhan.

 

Q7: Naon mayar anjeun?
A: istilah pembayaran kami téh ilaharna ku T / T-30% sateuacanna salaku titipan, tur kasaimbangan dibayar saméméh shippment. Urang ogé nampa L / C, PayPal, sarta Western Union.


WhatsApp Online Chat!