Ngabagéakeun Pikeun GILARDINO

Taros Kami

Jiangxi Gilardino Gedong Bahan Téhnologi Co., Ltd.

alamat

Zhongxin Road, Yujiang Industry Park, Yujiang County, Yingtan City, Jiangxi Province

Surélék

sales1@gilardinogroup.com

telepon

 + 86-21-39982799

WhatsApp: +86-13701887891

 

jam

Sales office time ---  Monday-Friday: 9:00 am to 6:00 pm

     Online service ---  24 / 7

Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami

WhatsApp Online Chat!