Cina Cai design kai buktina Kotak interlocking lanté vinyl SPC flooring Manufacturers na suppliers | Gilardino

Ngabagéakeun Pikeun GILARDINO

Cai design kai buktina interlocking Kotak lanté vinyl SPC flooring

Pondok Description:

 

Model: JSD 12
ketebalan: 4.0 mm~8.0 mm
Wear Layer: 0.2 mm~0.7 mm
Size: 184*1220 mm or Customized
Installation: Uniclick
Application: Office、Hotel、Hospital、Restaurant、Home etc.

 

 

 

 

 

 

 

22

 

 


jéntré produk

33

bubuka produk

SPC vinyl Flooring sampurna pikeun duanana spasi padumukan sareng setelan komérsial.

Konstruksi core kaku nyadiakeun stabilitas maksimum sarta lalawanan dampak, hides imperfections sub-floor na jaminan kinerja langgeng.

The phthalate bébas, kokotor na dents kauntungan tahan ensures leyuran flooring sampurna pikeun sakabeh kulawarga Anjeun.

desain vibrant na textures digabungkeun jeung 100% planks waterproof nyadiakeun katingal lanté anyar pikeun taun datang.

Fitur jeung struktur

结构 11

data teknis ngeunaan flooring SPC

Dimentional stabilitas / en ISO 23992 diliwatan
lalawanan Abrasion / en 660-2 diliwatan
rating sora 67 STC
Dieunakeun lalawanan / DIN 51130 diliwatan
lalawanan panas / en 425 diliwatan
beban statik / en ISO 24343 diliwatan
lalawanan kabayang caster / Pass en 425 diliwatan
Dampak kelas insulasi 73 IIC
lalawanan Kimia / en ISO 26987 diliwatan
kapadetan haseup / en ISO 9293 / en ISO 11925 diliwatan

garis produksi jeung angkutan

SPC vinyl Flooring
SPC vinyl Flooring

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Nulis pesen anjeun didieu na kirimkeun ka kami
    WhatsApp Online Chat!